Hulp nodig? info@aanknop.nl

Ruilen & retourneren

 

Herroepingsrecht - Kan ik het product als het niet bevalt terugsturen?

 Ja, wij conformeren zich aan de wet koop op afstand, volgens deze wet heeft u het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen (zakelijke gebruikers uitgezonderd, zie onze algemene voorwaarden voor meer informatie).

Gedurende deze termijn kunt u dat met het product doen wat op redelijke wijze nodig is om het product te beoordelen. Het is toegestaan het product uit te proberen zoals u dat ook in een fysieke winkel zou doen. Daarbij kunt u het product uit de verpakking halen. Echter bestaan producten die niet aan ons geretourneerd kunnen worden. Het zijn: vouchers, geheugenkaarten en printer toners met geopende verpakking. Voor software op cd's en dvd's dient de verzegeling niet verbroken te zijn.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u, of een door u aangewezen derde anders dan de vervoerder het product in bezit heeft gekregen.

 

Garantie

Heeft u een defect aan een product waar garantie op zit?
Vul onderstaand formulier in en wij nemen uw aanvraag in behandeling.

 

Om gebruik te maken van uw garantie/herroepingsrecht, verzoeken wij u het garantie/herroepingsformulier op deze pagina in te vullen en het product binnen uiterlijk 14 dagen aan ons sturen, naar het adres:

 

V-IT Solutions (Aanknop.nl)

T.a.v. afdeling retourzendingen

De Grote Weer 48

1383 BR Weesp

  • Vermeld in het begeleidend schrijven altijd ook uw naam en bank- of giro rekeningnummer. Dan kunnen wij de kosten aan u overmaken.
  • Let wel op dat wij zijn niet verantwoordelijk voor onverzekerde zendingen die beschadigd raakten of verdwijnen tijdens het transport.
  • Wij verzoeken u het product zoveel als mogelijk in de originele verpakking te retourneren.

 

Na ontvangst van het product en controle van de volledigheid (geen ontbrekende adapter bijvoorbeeld) zullen wij u hiervan op de hoogte stellen door middel van een e-mail bericht.

Het aankoopbedrag wordt binnen 7 dagen na ontvangst artikel(en) teruggestort naar uw rekening.

 

Terugbetaling

In het geval van een herroeping ontvangt u alle betalingen, inclusief leveringskosten voor de heenzending. U draagt zelf de kosten voor de retourzending. Wij betalen u terug door middel van een bankoverschrijving, alleen als er voor artikel(en) betaald was met Paypal, wordt de betaling met Paypal ook teruggestort.

 

 

Garantie/herroepingsformulier

Herroepingsformulier

Bedrijfsnaam

Uw naam *

Uw e-mail *

Telefoonnummer

Factuurnummer *

Merk *

Model *

Redenen van retouren *


Velden met een * zijn verplicht.

Bewijs alstublieft dat u geen robot bent en kies de sleutel.